EATLESS ja pinaattiuute mediassa

Siitä lähtien, kun Lundin yliopiston tutkimustulokset pinaatin ruokahalua hillitsevästä vaikutuksesta julkaistiin, on pinaattiuute ollut paljon esillä paitsi kansainvälisessä, myös Suomalaisessa mediakentässä. Merkittävistä tieteellisistä tutkimustuloksista on kirjoitettu suurissa julkaisuissa kuten Turun Sanomissa, Taloussanomissa sekä Mtv3-nettiuutisissa.

Kiinnostuneita varten keräsin hiukan linkkilistaa pinaattiuutetta koskevista artikkeleista. Päivitän jatkossakin linkkejä blogin ”Linkkejä”-sivulle, joten jos törmäät pinaatiuutetta tai EATLESSia koskevaan uutiseen, artikkeliin tai esimerkiksi blogikirjoitukseen, vinkkaathan siitä esimerkiksi Nytlähtee.fi Facebook-sivulla tai vaikka tässä kommenteissa.

Tässä linkkilistaa, antoisia lukuhetkiä! 🙂

Turun Sanomat

Talouselämä

Mtv3 Makuja

Terveyshymy

Terveystieto

Luontaistuntijat

Luontaisterveys

Cityvital

Tikka TV

Asuntoinfo

 

Tässä vähän poimintoja julkaisuista:

 

 

Herkkujen ystävät saattavat jatkossa saada korvaamatonta tukea laihdutusyrityksilleen pinaatista. Tuoreessa tutkimuksessa nimittäin selvisi, että pinaattiuute voi vähentää merkittävästi ruokahalua – ja etenkin makeanhimoa.

– Mtv3 Makuja

 

”Pinaatista on löydetty yhdiste, jonka voidaan osoittaa vähentävän ruokaan kohistuvia mielitekoja aterioiden välillä. Näin yhdiste saattaa auttaa ennaltaehkäisemään liikalihavuutta. Tutkijat uskovat, että yhdiste vähentää ruokahalua ja tuo kylläisyyden tunteen”

– Luontaistuntijat

 

Tutkijoiden mukaan thylakoidit vaikuttavat suoraan kylläisyyden tunnetta sääteleviin hormoneihin ja entsyymeihin, parantavat veren rasva-arvoja ja tasoittavat sokeripiikkejä.

– Turun Sanomat

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s